SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Supa de pui cu galuste de gris

Supa de pui cu galuste de gris

Ingrediente - Supa de pui cu galuste de gris


4 pulpe de pui
1 ceapa mare
2morcovi
1 legatura frunza telina
1 legatura patrunjel
1 ardei
sare
2 oua
cca 8 linguri gris  
Mod de preparare - Supa de pui cu galuste de gris
Pulpele de pui se spala , se curata de pielite(fiindca pulpele mele aveau lasata multa grasime si fiindca le-am folosit la supa am lasat din 2 pulpe si ceva grasime pe ele nu am curatat-o odata cu pielitele jos) si se pun la fiert in oala cu apa impreuna cu morcovii, ceapa taiata in jumatate, verdeata,ardeiul.
Cand carnea e fiarta se ia de pe foc se strecoara toata supa in alta oala printr-o strecuratoare(carnea si legumele se patreaza pentru friptura), se sareaza dupa gust si se pune iar la foc.Cand incepe sa fiarba se adauga galustele facute in felul urmator: se bat 2 oua cu furculita, sare, si cca 8 linguri de gris sa iasa nu prea gros dar nici sa nu curga.Se adauga galustele la supa cu o lingura, se lasa la clocot galustele sunt gata cand se lasa la fund.
Se stinge focul se lasa supa sa se potoleasca si se serveste calda(fierbinte) cu verdeata tocata deasupra.(eu nu am pus in poza caci portia era pt sotul meu nu a vrut).
Pofta buna.
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Supa de pui cu galuste de gris
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z