Supa de legume cu tortellini
Ingrediente - Supa de legume cu tortellini
1 praz
1 telina
150 g morcovi
200 g gulii
1 ardei gras rosu
3 linguri ulei de masline
100 g mazare
200 g tortellini mici
50 g spanac
2 linguri parmezan ras
sare
piper macinat
Mod de preparare - Supa de legume cu tortellini
Se curata prazul, morcovul, telina si se taie rondele subtiri.
Se curata de coaja gulia, se taie feliute.
Se incinge uleiul, se caleste ceapa, se adauga morcovul, telina, gulia, se amesteca si se inabusa 2 minute.
Se toarna 1 litru si mai bine de apa, se potriveste de sare, piper, se pune ardeiul taiat felii si mazarea.
Se fierbe pana cand legumele sunt gata, apoi se adauga tortellini.
Se fierbe pe foc mic.
Intre timp se curata, se spala si se taie marunt spanacul si cand pasta este fiarta se adauga la supa.
Se da in cateva clocote si se serveste presarata cu parmezan ras.