SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Supa de dovlecei cu fasole si rosii

Supa de dovlecei cu fasole si rosii

Ingrediente - Supa de dovlecei cu fasole si rosii


2 dovlecei
2 morcovi
1 conserva rosii decojite de 400g
1 conserva fasole rosie de 400g
200 g paste mici
1 catel de usturoi
2 linguri ulei de masline
1 lingurita cimbrisor
1/2 legatura busuioc
1/2 legatura patrunjel
1 l supa de legume
50 g cascaval ras 
sare, piper macinat
Mod de preparare - Supa de dovlecei cu fasole si rosii
Se curata morcovii, se spala impreuna cu dovleceii si se taie rondele. Se curata si se toaca usturoiul. Se spala verdeturile, se zvanta si se toaca frunzele. Se pasteaza putin patrunjel.
Se calesc in ulei legumele, usturoiul si verdeturile cateva minute amestecand continuu, apoi se adauga supa de legume. 
Se scot rosiile din conserva, se taie cubulete, apoi se adauga la supa. Se condimenteaza, se adauga pastele si se fierb aprox. 7-8 minute.
Se strecoara fasolea si se adauga la supa, apoi se da in clocot. Se presara deasupra cascavalul si putin patrunjel tocat, apoi se serveste.
Timp de preparare: sub 30 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Supa de dovlecei cu fasole si rosii
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z