SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Supa de curcan cu rosii si galusti de branza

Supa de curcan cu rosii si galusti de branza

Ingrediente - Supa de curcan cu rosii si galusti de branza


6-8 bucati de curcan pt. ciorba
un morcov mare
2 ardei grasi, unul verde si unul rosu
o ceapa
un pastarnac
un cartof
o cana suc de rosii
sare
patrunjel verde
Galusti de branza:
2 oua
80 g branza de vaci cremoasa
sare
marar uscat
8 linguri rase cu gris
Mod de preparare - Supa de curcan cu rosii si galusti de branza
Bucatile de carne (coaste, aripi) se portioneaza, se spala si se dau in clocot. Se arunca apa cu spuma, se spala carnea si se pune la fiert in apa rece. Se lasa sa fiarba acoperit jumatate de ora.
Intre timp se curata legumele si se taie cubulete, mai mari sau mai mici, dupa plac. Se adauga in supa, se sareaza dupa gust si se lasa sa fiarba. Cand legumele sunt moi se prepara galustile.
Pentru galusti, se bat albusurile spuma cu sare, galbenusurile se freaca cu branza de vaci si mararul uscat. Se amesteca cele doua compozitii se se pune grisul n ploaie, amestecand incet cu mixerul.
Se da focul mic la supa si se pun galustile cu o lingurita inmuiata de fiecare data in supa fierbinte. Cand incepe supa sa clocoteasca din nou se adauga doua cani cu apa rece-rece peste galusti. Cand incepe sa fiarba iar se adauga sucul de rosii si se mai lasa 5 minute. Se presara patrunjel verde tocat fin.
Timp de preparare: sub 90 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Supa de curcan cu rosii si galusti de branza
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z