SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Supa de curcan

Supa de curcan

Ingrediente - Supa de curcan

- un gat de curcan pe care l-am fiert intai -legumele taiate dupa preferinta: morcovi, pastranac, radacina de patrunjel,o jumatate de gulie mica,cateva floricele de conopida.Cantitatea de legume o apreciati dupa volumul de supa pe care-l doriti -patrunjel tocat -sare -fidea
Mod de preparare - Supa de curcan
Se fierbe gatul de curcan,dupa care se scoate si se dezoseaza.Carnea se adauga la loc in supa,se adauga legumele si se fierb impreuna aproximativ 20 de minute.
Se potriveste de sare .
Dupa ce am inchis focul se adauga patrunjelul tocat.
Se serveste cu fidea sau galuste de gris si ardei iute.
Timp de preparare: 50 minute minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Supa de curcan
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z