SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Supa cu perisoare de pui

Supa cu perisoare de pui

Ingrediente - Supa cu perisoare de pui


1 ceapa
1 morcov
1 gulie
2 cartofi
maggi, secretul gustului
Perisoare:
250 gr carne tocata din piept de pui
1 albus
1/4 ceapa
2 catei de usturoi
frunze patrunjel
pesmet
sare, piper, boia
Mod de preparare - Supa cu perisoare de pui

Se caleste ceapa intr-un strop de ulei, se adauga apa, apoi legumele curatate si taiate. Se adauga condimentul si se lasa la fiert.
Se amesteca pieptul de pui tocat cu albusul, ceapa si usturoiul date pe razatoare, patrunjelul verde tocat, pesmetul si condimentele. Se formeaza perisoarele si se adauga in supa.
Cand legumele sunt fierte, supa este gata si se adauga patrunjel verde tocat.
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Supa cu perisoare de pui
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z