SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Supa crema de spanac

Supa crema de spanac

Ingrediente - Supa crema de spanac

500 g spanac proaspat (sau congelat)
1 morcov
1 pastarnac
1/2 telina
2 cartofi
2 cepe
25 g unt
2-3 catei de usturoi
600 ml lapte
100 g smantana
1 lingurita cu ulei
sare.
Mod de preparare - Supa crema de spanac
In 750 ml de apa cu sare si lingurita cu ulei, pune la fiert morcovul, o ceapa, pastarnacul, telina, un cartof.
Lasa sa fiarba acoperit, iar cand morcovul e bine fiert, strecoara supa.
Toaca ceapa si usturoiul marunt si caleste-le in unt 5-6 minute.
Adauga cartoful ramas taiat cubulete si 500-600 ml de supa strecurata si fierbe 10-15 minute acoperit.
Pune jumatate din spanac si laptele si mai tine un sfert de ora pe foc.
Cand s-a racorit, paseaza supa de mai sus impreuna cu cealalta jumatate de spanac tras in unt.
Serveste cu smantana si crutoane.


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
1 vot

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Supa crema de spanac
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z