SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Supa-crema de dovleac
Reteta Supa-crema de dovleac

Supa-crema de dovleac

Ingrediente - Supa-crema de dovleac

1 dovleac mic (cam 1 kg)
2 cepe mari taiate in patru
2 cani de supa de pui
1 cana de lapte de cocos
Nucsoara
Optional: lapte de cocos suplimentar, seminte de dovleac si chives.
Mod de preparare - Supa-crema de dovleac
Fanii dovleacului vor fi incantati de supa asta. Sunt putine ingrediente si se face foarte usor. Este o supa cremoasa, un rasfat ideal pentru serile reci de toamna. Cantitatile sunt pentru patru portii, a cate 300 de ml fiecare.

Puneti dovleacul taiat pe jumatate intr-o tava la cuptor sa se coaca. Atunci cand este gata, scoateti miezul din coaja, cu ajutorul unei linguri.
Intre timp, puneti la fiert supa de pui si cele doua cepe. Dupa ce au fiert, adaugati dovleacul, laptele de cocos si nucsoara si bagati totul la blender. Dupa ce se mixeaza, asezonati cu sare si piper si mai turnati lapte de cocos, dupa gust. Ornati cu chives si seminte de dovleac maruntite.
Timp de preparare: 2 h minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Supa-crema de dovleac
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z