Supa-crema de broccoli
Specific romanesc
Ingrediente - Supa-crema de broccoli
3-4 buchetele de broccoli, 2 cepe, 1 pahar lapte, 3 galbenusuri, 1 cutie smintina, sare, piperMod de preparare:Se curata broccoli, se rupe in buchetele mici si se opareste cu apa sarata. Intr-o oala se calesc putin doua cepe taiate marunt, se adauga buchetelele de broccoli, se acopera cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic. Dupa ce a fiert broccoli, se paseaza prin sita, apoi se adauga in zeama in care a fiert paharul cu lapte, sare, piper si se mai lasa citeva minute. intre timp, se bat trei galbenusuri cu o cutie de smintina, care se adauga in supa.Mod de servire Se serveste calda, cu crutoane sau saleuri Mod de servire:
Mod de preparare - Supa-crema de broccoli
Ingrediente:3-4 buchetele de broccoli, 2 cepe, 1 pahar lapte, 3 galbenusuri, 1 cutie smintina, sare, piperMod de preparare:Se curata broccoli, se rupe in buchetele mici si se opareste cu apa sarata. Intr-o oala se calesc putin doua cepe taiate marunt, se adauga buchetelele de broccoli, se acopera cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic. Dupa ce a fiert broccoli, se paseaza prin sita, apoi se adauga in zeama in care a fiert paharul cu lapte, sare, piper si se mai lasa citeva minute. intre timp, se bat trei galbenusuri cu o cutie de smintina, care se adauga in supa.Mod de servire Se serveste calda, cu crutoane sau saleuri Mod de servire:
Complexitate: medie