SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Supa crema cu pui, fidea si crutoane

Supa crema cu pui, fidea si crutoane

Ingrediente - Supa crema cu pui, fidea si crutoane


1/2 piept de pui
3 cartofi
2 morcovi
1/2 telina
o radacina patrunjel
un ardei gras
un dovlecel
o ceapa
o mana mare cu fasole verde
o mana de broccoli
2 linguri smantana
50 g unt
o mana cu fidea
sare
piper alb
Mod de preparare - Supa crema cu pui, fidea si crutoane
Toate legumele se curata, se spala si se taie in bucati mari. Fasolea verde si broccoli le aveam in congelator, puse de mine :) Se pun toate la fiert in 3 l de apa cu sare (broccoli mai la final).
Pieptul de pui se taie cubulete, se da intr-un clocot, apoi se fierbe separat cu putina sare si piper.
Cand legumele sunt fierte se strecoara si se mixeaza cu blenderul, apoi se adauga untul si din zeama in care au fiert, amestecand pana se obtine o crema de consistenta dorita. Se pune smantana si se aseaza oala pe foc. Se adauga cubuletele de pui si fideaua maruntita si se lasa sa dea un clocot. Se potriveste de sare si piper, daca mai e cazul.
 
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
ioana (11/10/2012 14:19:22)
pentru o mancare gustoasa va recomand fasolea verde la conserva Bonduelle, e foarte foarte buna :) http://www.bonduelle.ro/fasolea


Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Supa crema cu pui, fidea si crutoane
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z