SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Supa crema Balzac

Supa crema Balzac

Ingrediente - Supa crema Balzac

1,5 l crema de arpacas
350 g telina
100 g praz
2 oua
100 ml smantana
60 g unt
Mod de preparare - Supa crema Balzac
La supa crema de arpacas se adauga 250 g telina care a fost facuta piure.Prazul si restul de telina taiate in bucati potrivite se sotaza in 40 g de unt.Se drege supa cu galbenusurile batute cu smantana,se adauga sarea si retul de unt si se serveste cu bucatele de praz si telina.
Timp de preparare: 50 minute
Complexitate: medie


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Supa crema Balzac
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z