SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Spaghette cu sos rosu

Spaghette cu sos rosu

Ingrediente - Spaghette cu sos rosu

200 gr carne tocata(amestec), o ceapa, un morcov mic, un ardei rosu sau verde, rosii proaspete sau bulion, usturoi, patrunjel, sare, piper.
Mod de preparare - Spaghette cu sos rosu
Carnea tocata se pune in tigaie cu o ceapa tocata marunt, cu un morcov mic ras si cu un ardei tocat marunt. Se prajesc, iar dupa aceea se pun 3 rosii proaspete decojite si tocate marunt(se poate pune si bulion). Se iau doi catei mici de usturoi, se toc marunt si se pun la sos. Se mai pune sare si piper dupa gust. Daca preferati sosul mai picant puteti pune mai mult piper sau sa alegeti un ardei iute. Dupa ce scade sosul se pune patrunjel tocat, dupa care se mai lasa inca 5 minute.
Separat de fierb jumatate de punga de spaghette. Cand sunt gata(trebuie sa nu fie prea moi) se scurg, se pun in farfurie si se adauga sosul.
Timp de preparare: 40 minute minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Spaghette cu sos rosu
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z