SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Spaghete cu sos milanez

Spaghete cu sos milanez

Specific romanesc

Ingrediente - Spaghete cu sos milanez

-250 g spaghete
- 250 g kaizer
- 250 g ciuperci
- 200 gr bulion
- ceapa
- usturoi
- oregano
- sare
- busuioc
- foi de dafin
- 4 linguri ulei
- 250 ml apa
- cascaval ras
Mod de preparare - Spaghete cu sos milanez
1. Se fierbe apa impreuna cu sarea si ulei. Dupa ce s-a fiert, se adauga spaghetele.
2. Intre timp se toaca marunt ceapa si se pune la calit intr-o tigaie impreuna cu usturoiul si kaizerul taiat si el feliute subtiri.
3. Dupa ce s-a rumenit kaizerul adaugam ciupercutele taiate felii, bulionul si o cana de apa.
4. Se pune sare si piper dupa gust si se lasa sa fiarba la foc mic, amestecandu-se din cand in cand ca sa nu se lipeasca.
5. Se adauga condimentele (frunza de dafin, oregano si busuioc) si se mai lasa cateva minute sa fiarba.
6. Spaghetele se servesc cu sosul respectiv si cu cascaval ras deasupra.

Pofta buna!
Complexitate: medie


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Spaghete cu sos milanez
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z