SiteDeBucate » Preparate din paste » Spaghete bolognese

Spaghete bolognese

Ingrediente - Spaghete bolognese


-300 g carne tocata(pui am folosit eu)
-400 g spaghete
-1 plic Maggi Ideea Zilei,baza pentru SPAGHETE BOLOGNESE
-1 ceapa mica(optional)
Mod de preparare - Spaghete bolognese
Se pun spagetele la fiert in apa fierbinte cu sare si se fierb conform instructiunilor de pe pachet.Separat se fierbe pieptul de pui(daca folositi carne tocata nu o fierbeti:)).Dupa ce a fiert putin pieptul il scoateti si il tocati marunt sau il treceti prin masina de tocat,tocati si ceapa foarte marunt si le puneti la calit in 3 linguri de ulei.Plicul de maggi il amestecati cu 300 ml apa si il adaugati in tigaia cu ceapa si carne si mai lasati sa fiarba 5 min(eu am mai adaugat si 2 linguri de pasta dizolvata in apa).Dupa ce au fiert pastele le puneti intr-o strecuratoare si dati un jet de apa rece.Puneti pastele intr-un vas si adaugati sosul,amestecand incet!
Puteti sa le serviti cu branza sau cascaval ras deasupra sau simple!SUNT DELICIOASE!!!!!!!
                                POFTA BUNA!!!
Timp de preparare: sub 30 minute minute


Comentarii
Alex (29/06/2013 15:54:50)
Nu mi se pare chiar ok sa folositi suplimente gen Maggi sau vegeta.Italienii nu folosesc asa ceva.Cred ca este mult mai bine daca folositi mirodenii.


Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
1 vot

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Spaghete bolognese
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z