SiteDeBucate » Preparate din paste » Spaghete bolognese

Spaghete bolognese

Ingrediente - Spaghete bolognese


-300 g carne tocata(pui am folosit eu)
-400 g spaghete
-1 plic Maggi Ideea Zilei,baza pentru SPAGHETE BOLOGNESE
-1 ceapa mica(optional)
Mod de preparare - Spaghete bolognese
Se pun spagetele la fiert in apa fierbinte cu sare si se fierb conform instructiunilor de pe pachet.Separat se fierbe pieptul de pui(daca folositi carne tocata nu o fierbeti:)).Dupa ce a fiert putin pieptul il scoateti si il tocati marunt sau il treceti prin masina de tocat,tocati si ceapa foarte marunt si le puneti la calit in 3 linguri de ulei.Plicul de maggi il amestecati cu 300 ml apa si il adaugati in tigaia cu ceapa si carne si mai lasati sa fiarba 5 min(eu am mai adaugat si 2 linguri de pasta dizolvata in apa).Dupa ce au fiert pastele le puneti intr-o strecuratoare si dati un jet de apa rece.Puneti pastele intr-un vas si adaugati sosul,amestecand incet!
Puteti sa le serviti cu branza sau cascaval ras deasupra sau simple!SUNT DELICIOASE!!!!!!!
                                POFTA BUNA!!!
Timp de preparare: sub 30 minute minute


Comentarii
Alex (29/06/2013 14:54:50)
Nu mi se pare chiar ok sa folositi suplimente gen Maggi sau vegeta.Italienii nu folosesc asa ceva.Cred ca este mult mai bine daca folositi mirodenii.


Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
1 vot

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Spaghete bolognese
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z