SiteDeBucate » Sosuri » Sos Gorgonzola

Sos Gorgonzola

Categoria Sosuri

Ingrediente - Sos Gorgonzola



150 g gorgonzola
100 ml smantana
50 g unt
circa 50 ml vin alb sec
sare si piper
Mod de preparare - Sos Gorgonzola
 
La foc mic se topeste untul.
Peste untul topit se adauga branza gorgonzola si se lasa pana se topeste, amestecand din cand in cand (pentru a nu se prinde).
Dupa ce branza s-a topit, se adauga smantana treptat. 
Dupa ce am incorporat smantana cu restul compozitiei se adauga vinul si se amesteca bine.
Se adauga sare si piper dupa gust, iar apoi luam dupa foc.
Eu am servit alaturi de piept de pui la gratar si un pahar cu vin alb sec.
 
Pofta buna!
 
Timp de preparare: sub 30 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Sos Gorgonzola
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z