SiteDeBucate » Conserve si Muraturi » Sfecla rosie la borcan

Sfecla rosie la borcan

Ingrediente - Sfecla rosie la borcan


1kg sfecla rosie
1 radacina hrean
chimen seminte
1 plic picant fix
300ml otet
150g zahar
Mod de preparare - Sfecla rosie la borcan
Curatam sfecla de coaja, o spalam, daca este mica o asezam intreaga in borcane sau o taiem pe lungime in felii sau cum doriti. Hreanul il curatam si-l taiem in fasii. In fiecare borcan, printre sfecla, punem cate 2-3 fasii de hrean, iar deasupra cate o  lingurita de chimen.

Preparam lichidul conform instructiunilor de pe plicul picant fix si-l turnam peste sfecla. Punem capacele, le lasam sa se raceasca (nu necesita sterilizare), le etichetam si le depozitam in camara.

Spor la treaba!
Timp de preparare: sub 30 minute minute


Comentarii
Cosmin (14/10/2014 22:22:33)
Cred ca gatesti din an in Paste si maninci mai mult de la KFC! Penibila reteta aia! :)) Otetu so zaharul?!?!
nicoleta (11/11/2013 17:45:06)
nu te supara,dar pentru ce te mai chinui sa faci conserve de casa daca pui in borcane chimicale daunatoare organismului?
Ioana Branea (22/01/2013 18:35:09)
Iese ºi fãrã pikant fix? Nu-mi plac chimicalele la plic, cã scrie pe ele Dr. Oetker sau Made in China, tot aia sunt. Mulþumesc.
luminita (15/10/2012 14:38:26)
sfecla nu trebuie fiarta ?


Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 4.5 / 5
8 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Sfecla rosie la borcan
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z