SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa » Scoarta de copac

Scoarta de copac

Ingrediente - Scoarta de copac


500 g faina
250 g unt
1 ou
3 linguri smantana
10 g drojdie
1/2 cana zahar
1/2 cana nuci macinate
1 ou pt uns
Mod de preparare - Scoarta de copac
se framanta un aluat din faina,ou,drojdie,unt si smantana .
Se intinde o faie si se taie fasii de 5-7 cm lungime si de 1,5 -2 cm de late
se coc pe cutia de conseva scria in reteta ,eu in schimb am copt pe o tava de chec rotunda ,pe care am uns-o cu putin ulei .
Se ung si fasiile cu ou apoi se dau prin nuca cu zaharul amestecat si se pun pe forma de conserva sau in cazul meu pe o tava de chec rotunda sau pur si simplu le dati o forma rotunda si le coaceti in tava
pt ca am o singura tava de chec rotunda ,si a mers mai incet coptul, la final am facut de curiozitate si o tava simpla si eu iesit bine..............e ok si asa
la un pahar de vorba merg foarte bine
PS:nu este un aluat dulce
 
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Scoarta de copac
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z