SiteDeBucate » Aperitive » Rulada de pui umplut cu branza si cascaval

Rulada de pui umplut cu branza si cascaval

Categoria Aperitive

Ingrediente - Rulada de pui umplut cu branza si cascaval


Rulada:
1 piept de pui
50 g branza sarata
50 g cascaval
marar
sare,piper
Galuste din paine:
6 chifle mari
250 ml lapte
1 ceapa micuta
1 lgt unt/ulei pt prajit
1 ou
 patrunjel
sare, piper
1 lg faina

Mod de preparare - Rulada de pui umplut cu branza si cascaval
Rulada:pieptul se taie pe jumatate,dar nu pana la baza,in asa fel in incat sa obtinem o bucata plata de piept!Se sareaza si se pipereaza.Branza,sare,piper,marar si cascavalul dat pe razatoare se pun in robot si se amesteca pana se formeaza o pasta!Pasta se pune pe o parte a pieptului,in mijloc se pun fasii de ardei rosu(optional)si se ruleaza cat mai strans.Se fixeaza cu scobitori.Rulada se pune intr-o tava cu putin ulei si putina apa si se da la cuptor pana se rumeneste!
Galuste:Taiem painea feliute, cubulete.Turnam laptele fierbinte deasupra si amestecam.Lasam sa traga vreo 10 minute, dupa care framantam putin.Tocam ceapa fin, o calim, atat cat sa se inmoaie (nu se rumeneste)O adaugam la aluatul de chifle si lapte. Adaugam patrunjelul, oul, sare, piper.Framantam.Le fierbem in apa cu sare cand incepe sa clocoteasca usor.Galustele sunt fierte, atunci cand se ridica la suprafata.
Rulada se taie felii si se serveste alaturi de galuste si sos de rosii cu usturoi!
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Rulada de pui umplut cu branza si cascaval
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z