SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare » Rosii umplute cu carne de pasare
Reteta Rosii umplute cu carne de pasare

Rosii umplute cu carne de pasare

Ingrediente - Rosii umplute cu carne de pasare

Aveti nevoie de 6 rosii, carne de pasare( fie ramasa de la supa sau de la friptura- de preferinta sa fie piept), 4-5 ciuperci fierte, maioneza, patrunjel verde, proaspat si tocat, sare, piper.


Mod de preparare - Rosii umplute cu carne de pasare
Toata lumea stie sa aleaga o supa, un preparat pe baza de carne sau un desert. Problema vine la aperitiv cand nu stii niciodata daca aperitivul e cel potrivit. Impresioneaza indeajuns? E destul de consistent? E aratos? Intrebari pe care gospodinele cu siguranta si le adreseaza. Desigur, fiecare gospodina are aperitivele ei preferate, pe care le face la fiecare ocazie speciala. Daca v-ati plictisit de aperitivele pregatite pana acum, incercati rosiile umplute cu carne de pasare. Delicioase, acestea indeplinesc si cele mai importante criterii:sunt aratoase, consistente si \"cuceritoare\".

Rosii umplute cu carne de pasare:
Alegeti niste rosii frumoase si mari pentru ca umplutura sa fie consistenta. Taiati-le un capacel si cu ajutorul unei linguri scoateti-le miezul. Presarati-le cu putina sare si asezati-le cu capul in jos pentru a se scurge.
Separat, taiati carnea de pasare cubulete foarte mici, amestecati-o impreuna cu ciupercile fierte, taiate si ele cubulete foarte mici, cu doua linguri de maioneza si cu sare si putin piper.
Umpleti apoi rosiile cu aceasta compozitie si asezati-le pe un platou. Ornati-le cu patrunjel si serviti-le ca un aperitiv gustos.
Pofta buna!


Timp de preparare: 25 minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Rosii umplute cu carne de pasare
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z