SiteDeBucate » Preparate din carne de porc » Rinichi prajiti

Rinichi prajiti

Ingrediente - Rinichi prajiti

800 g rinichi;
40 g unt;
60 g untura;
300 g paine;
sare,piper.

Mod de preparare - Rinichi prajiti
rinichii se curata si se spala in mai multe ape.Se taie felii si se ptajesc bine pe ambele parti in untura bine incinsa.Se adauga sarea si piperul si se servesc cu felii de paine prajite in unt.
Timp de preparare: 25 minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
1 vot

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Rinichi prajiti
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z