SiteDeBucate » Fripturi » Ragout provensal de miel

Ragout provensal de miel

Categoria Fripturi

Ingrediente - Ragout provensal de miel


ingrediente
ulei de masline 10 linguri
rosii taiate in cubulete 400 gr
vinete 2 bucati
catei de usturoi 2 bucati
verdeata tocata marunt
sare
cotlete de miel 1 kg

Mod de preparare - Ragout provensal de miel
Se curata ceapa si usturoiul, se toaca ceapa, iar usturoiul se zdrobeste, se spala vinetele si se taie cubulete;



Se incing 7 linguri de ulei intr-un vas, se adauga ceapa si vinetele, si se amesteca continuu. Se adauga rosiile cu suc cu tot, se potriveste de sare si piper;

Se adauga verdeata si vinul si se fierbe totul 15 minute la foc acoperit;



Intre timp se curata carnea de miel de grasime si pielite si se taie in bucati. Se incinge restul de ulei intr-o tigaie si se prajeste carnea pe ambele parti. Se adauga usturoiul si se rastoarna totul peste legume;



Se mai fierbe totul inca 5 minute, se adauga restul de verdeturi.



se serveste fierbinte.



Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ragout provensal de miel
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z