SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa » RAFFAELLO

RAFFAELLO

Ingrediente - RAFFAELLO

Pentru Raffaello avem nevoie de: - 150g zahar pudra cu vanilie - 200g lapte praf - 200g nuca de cocos - o tabla de unt - 2 foi de napolitane cu vanilie - 100g alune/migdale intregi
Mod de preparare - RAFFAELLO
Se mixeaza untul impreuna cu zaharul pudra pana se obtine o spuma, se adauga laptele praf, nuca de cocos si cele 2 foi de napolitane maruntite foarte bine.
In ceea ce priveste foile de napolitane, eu cumpar foile pentru vafe de la Vel Pitar. Obtinem astfel o pasta pe care o tinem 30 de min la frigider.
Din pasta luam cate putin, punem o aluna/migdala in mijloc si facem bilute pe care le dam prin nuca de cocos.
Veti vedea astfel ca puteti pacali pe oricine ca mananca din renumitele Rafaello ambalate.
Pofta buna!
Timp de preparare: 1 h minute
Complexitate: medie


Comentarii
aurik (20/12/2012 13:40:02)
migdalele dak sunt crude cum fac sa l pun in aluat??


Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 4 / 5
2 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta RAFFAELLO
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z