SiteDeBucate » Mancaruri » Pulpe la capac si cartofi natur

Pulpe la capac si cartofi natur

Categoria Mancaruri

Ingrediente - Pulpe la capac si cartofi natur


pulpe sau aripioare de pui
cartofi
condimente
Mod de preparare - Pulpe la capac si cartofi natur
Pulpele se spala,se zvanta bine cu un servet,se condimenteaza(eu pun de obicei concentrat de pui)si se pun pe capacul intors al unei cratite,cu pielita in jos.In cratita se pun cartofi rosii curatati si taiati mare,se adauga apa peste,sare,piper sau vegeta,o foaie de dafin si putin ulei ca sa nu se zdrobeasca.Se pune capacul cu pulpele deasupra si se da la cuptor,la foc potrivit(nu se pune deloc apa peste pulpe)Cand au capatat pulpele o culoare placuta se intorc(cu pielita in sus)Cand si aceasta s-a rumenit frumos...este gata.Se scoate cratita din cuptor,se pune cu grija si cu ...manusi  capacul pe gratarul de la aragaz,se scot cartofii cu o paleta intr-un vas,se condimenteaza,se pune putin ulei, patrunjel, se pune un capac si ii ...haltacarim putin sa se amestece toate.
Salata dupa preferinta(eu am mai gasit niste rosii minuscule prin gradina,dar sunt gustoase)
Pofta buna 
 
 
Timp de preparare: sub 15 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Pulpe la capac si cartofi natur
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z