SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare » Pui muntenesc

Pui muntenesc

Ingrediente - Pui muntenesc

1 pui de circa 1 kg
1-2 dovlecei
1 vanata
1-2 cepe
4-5 cartofi
2 ardei grasi (unul rosu si altul verde)
3 rosii
2-3 catei de usturoi
sare
piper
patrunjel
150 ml ulei.
Mod de preparare - Pui muntenesc
Cureti si speli foarte bine puiul, il tai si-l pui sa se inabuseasca in ulei.
Din cand in cand adaugi 1-2 linguri de apa.
Cureti legumele si pui sa se inabuseasca ardeii taiati bastonase, vanata taiata cuburi mari, dovleceii si cartofii taiati sferturi, ceapa tocata marunt.
Cand zarzavatul s-a inmuiat il rastorni intr-o tava si adaugi bucatile de carne.
Acoperi cu felii de rosii, usturoiul taiat feliute, sare si piper.
Completezi cu apa calda si dai la cuptor pentru 20-25 minute.
La final presari patrunjel taiat marunt.


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Pui muntenesc
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z