SiteDeBucate » Mancaruri » Pui la tigaie asezonat cu legume
Reteta Pui la tigaie asezonat cu legume

Pui la tigaie asezonat cu legume

Specific romanesc
Categoria Mancaruri

Ingrediente - Pui la tigaie asezonat cu legume

-200 g piept de pui dezosat si fara pielita
-200 g praz
-2 cartofi
-70 g boabe de porumb din conserva
-1/z legatura patrunjel
-3 fire ceapa verde
-2 linguri ulei
-1 lingura smantana
-boia dulce
-piper
-sare
Mod de preparare - Pui la tigaie asezonat cu legume
1. Speli carnea si o tai in fasii. Cureti si speli prazul, cartofii si ceapa. Tai prazul si ceapa in rondele, cartofii in sferturi, iar verdeata marunt.
2. Intr-o tigaie wok, incingi o lingura ulei. Calesti carnea, intorcand-o pe toate partile, ca sa se patrunda. O scoti intr-un vas si o condimentezi cu sare si piper.
3. Torni in tigaia wok restul de ulei si prajesti cartofii. Dupa 5 minute, adaugi prazul si continui sa le calesti impreuna, timp de 7-8 minute. La sfarsit sarezi legumele, pui carnea si porumbul si le lasi putin sa se incalzeasca.
4. Amesteci smantana cu patrunjelul si ceapa, condimentezi cu sare si piper si adaugi peste mancare. Presari deasupra boia dulce dupa gust.
Complexitate: medie


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
1 vot

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Pui la tigaie asezonat cu legume
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z