SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare » Pui cu sos de rosii

Pui cu sos de rosii

Ingrediente - Pui cu sos de rosii

  4 bucati mici (800 g) piept de pui
  200 ml ulei
  500 ml suc de rosii sau 4 linguri bulion
  6 rosii
  3 cepe mijlocii
  1/4 lingurita ienibahar macinat sau 1/2. lingurita boabe
  cimbru
  piper
  sare
Mod de preparare - Pui cu sos de rosii
Speli carnea, o dezosezi si o cureti de pielita. Tai fileurile obtinute in fasii, pe care le inabusi cu 150 ml ulei si putina apa.
Intre timp, cureti, speli si toci marunt ceapa. Imediat o adaugi la inabusit, iar dupa ce devenit transparenta, torni sucul de rosii si completezi cu apa cat sa acopere carnea. Condimentezi cu ieniba-harul, cimbru, piper si lasi mancarea sa fiarba la foc moderat, timp de 15-20 de minute, amestecand din cand in cand.
Fara a inceta sa supra-veghezi fierberea mancarii, pregatesti o salata din rosiile spalate si curatate de cotoare, uleiul ramas si sare dupa gust.
La sfarsit, sarezi preparatul din carne, il portionezi in farfurii si il aduci la masa impreuna cu salata.


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Pui cu sos de rosii
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z