SiteDeBucate » Fripturi » Pui cu legume si sos de smantana

Pui cu legume si sos de smantana

Categoria Fripturi

Ingrediente - Pui cu legume si sos de smantana

1 punga amestec mexican(sau amestec de legume) 1kg pulpe de pui(sau aripioare) 100gr smantana usturoi(dupa gust) 50gr unt ulei pentru pulpele de pui 2 rosii 10 linguri apa curry pentru pui piper patrunjel
Mod de preparare - Pui cu legume si sos de smantana
Este o mancare usoara de seara care nu necesita multe pregatiri.
Se ung pulpele cu ulei si se presara curry.se pun intr-o tava si se dau la cuptor.Intr-o tigaie se incinge untul si se adauga rosile taiate cubulete si amestecul de legume.Se calec putin dupa care se adauga apa si se lasa la inabusit.Smantana se freaca cu usturoi pisat si putina sare.Cand pulpele si legumele sunt gata se aseaza pe o farfurie si lana se aseaza si smantana.Se presara patrunjel.Eu am amestecat ulterior smantana cu legumele si a fost delicios!
Timp de preparare: 2 ore minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Pui cu legume si sos de smantana
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z