SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare » Pui cu hrean

Pui cu hrean

Ingrediente - Pui cu hrean

4 pulpe superioare de pui
200 g smantana
2 radacini de hrean
sare
piper
ulei
otet
Mod de preparare - Pui cu hrean
Se spala carnea, se sterge apoi se freaca cu sare si piper.
Apoi se pune in tava cu apa si ulei si bag-o la cuptor pentru 20 de minute.
In timp ce carnea se rumeneste, curata si rade hreanul, pe care il vei freca cu sare si otet.
Pune smantana intr-un castron si adauga treptat uleiul, amestecand continuu, pana ce incepe sa semene cu o maioneza.Pune si cateva picaturi de otet.
Se adauga acum hreanul pregatit si amesteca.
Timp de preparare: 40 minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Pui cu hrean
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z