SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare » Pui cu dovlecei

Pui cu dovlecei

Ingrediente - Pui cu dovlecei

1 piept de pui
2 dovlecei
1 legatura de ceapa verde
2 linguri de faina
1 legatura de marar
1 pahar mic de smantana (de 120 g)
100 ml ulei.
Mod de preparare - Pui cu dovlecei
Speli carnea, o usuci cu un servet de bucatarie, o tai bucati si le pui la prajit.
Dupa ce s-au rumenit pe toate partile, le scoti pe servetele ca sa se scurga uleiul si in acelasi ulei pui la prajit faina, ceapa taiata marunt, insa le lasi numai cateva minute, cat sa se aureasca.
Stingi cu maximum 1 cana de apa si lasi sa fiarba 30 de minute.
Apoi treci sosul prin sita si-l torni intr-o cratita peste carne.
Adaugi dovleceii curatati de coaja si taiati cuburi, verdeata tocata, smantana si dai cratita la cuptor pentru 20 de minute.


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Pui cu dovlecei
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z