SiteDeBucate » Mancaruri » Pui cu cus- cus

Pui cu cus- cus

Categoria Mancaruri

Ingrediente - Pui cu cus- cus


250 g cus -cus
1 piept pui
1 pulpa intreaga de pui
100 g unt
3-4 cepe proaspete
1 feliuta de ardei rosu
3 linguri pasta de tomate
sare
piper
1 lingurita curry
3-4 linguri ulei de masline
Mod de preparare - Pui cu cus- cus
Se curata ceapa si se toaca marunt apoi se pune la calit in ulei,
dupa 3-4 minute se pune si ardeiul taiat cubulete.
Carnea se taie cubulete(fara piele si os) si se prajeste putin in unt(1 lingura)sa se rumeneasca putin si se condimenteaza cu sare si piper  si curry dupa care se pune peste ceapa calita cu ardei se pune putin apa si se lasa sa fiarba la foc mic ,
se amesteca din cand in cand si se completeaza ca apa (cate putin)
Separat intr-o craticioara se pun 2 linguri de unt si se topesc ,apoi se pune cus-cusul si se calesc 2-3 minute dupa care se pune apa cat sa-l acopere bine si se lasa sa fiarba amestecand 3-4 minute apoi se ia de pe foc .
Cand carnea e fiarta se pune pasta de tomate si cus-cusul si se completeaza cu apa daca este nevoie(cus -cusul mai trage din lichid)se mai lasa sa dea 3-4 clocote apoi se stinge focul
Super bun si gustos ...de te lingi pe degete!
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
1 vot

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Pui cu cus- cus
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z