SiteDeBucate » Inghetate » Profiterol
Reteta Profiterol

Profiterol

Specific romanesc
Categoria Inghetate

Ingrediente - Profiterol

-18 gogosele mici
-1/2 kg de inghetata de vanilie
-250 g de ciocolata menaj
-40 g unt
-150 ml lapte
Mod de preparare - Profiterol
Se topeste ciocolata intr-o cratita. Se adauga untul bucatele si laptele. Se lasa sa se topeasca la foc mic, amestecandu-se spre sfarsit, pentru a se obtine un sos dens. Se fierbe in bain-marie.
Se taie gogoselele in partea superioara. Se umplu cu inghetata de vanilie si se aseaza pe farfurii.
Se orneaza cu sosul de ciocolata si se serveste imediat.
Complexitate: medie


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
3 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Profiterol
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z