SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa » Prajitura turnata cu branza

Prajitura turnata cu branza

Ingrediente - Prajitura turnata cu branza


compozitie pentru aluat :
2oua,
16linguri zahar ,
12 linguri ulei,
16 linguri lapte,
16 linguri faina,
1 zahar vanilat,
1 praf de copt.
compozitia de branza:
1kg branza dulce de vaci,
4 oua,
6 linguri zahar,
100g stafide, 
coaja rasa de la o lamiie
Mod de preparare - Prajitura turnata cu branza
Pentru aluat:
batem putin oaule cu zaharul folosind un tel para, adaugam uleiul si laptele si la urma punem faina, praful de copt si zaharul vanilat si omogenizam bine.
va rezulta un aluat care curge dar destul de gros, mai gros ca cel pentru clatite.
Pentru compozitia de branza:
branza se amesteca cu zaharul si ouale, punem si stafidele si coaja de lamaie.
Se unge tava si se tapeteaza cu faina, eu am folosit hartie de copt
Se toarna prima compozitie si deasupra punem compozitia de branza intinzand usor cu lingura.
Se coace cam 40-50 de minute la foc potrivit ( 150 grade ).


Timp de preparare: sub 30 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Prajitura turnata cu branza
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z