SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa » Prajitura Simona

Prajitura Simona

Ingrediente - Prajitura Simona


pt.blat
150 g unt
150 g zahar
1 pra de copt
1 lingura smanatana
3 linguri cacao
300 g faina
1 ou
pt.crema glazura:
6 galbenusuri,
3 linguri faina,
300 ml lapte,
1 plic zahar vanilat,
250 g zahar pudra
250 g unt
2 tablete de ciocolata
1 esenta de vanilie
pt.crema de cocos:
6 albsuri,
250 g zahar,
200 g nuca de cocos alba
Mod de preparare - Prajitura Simona
Amestecam ingredienetele pentru blat framantand o coca maronie care se imparte in 2 si se intinde  intai o faoie intr-o tava dreptunghiulara cu margini inalte unsa cu unt si tapetata  cu faina .Deasupra acestui blat punem crema de cocos obtinuta prin baterea albusurilor spuma tare cu zaharul si apoi se adauga nuca de cocos.Se da putin la cuptor, se scoate si se adauga al doilea blat.Se da la cupto cam 35 de minute.
Cand se desprinde de tava se scoate si se lasa la racit, apoi se pregateste crema glazura din galbenusurile frecate cu zahar peste care se toarna cate putin laptele caldut in care am topit separat 2 tablete de ciocolata.Apoi cand s-a ingrosat ca o budinca se adauga si untul si se ia de pe foc amestecand cat e caldut.
Se toarna deasupra prajiturii si se da la rece cateva ore.Inante de servire desenati cu creion alb de zahar floricele deasupra sau daca nu aveti creion Dr Otker puteti folosi un decupaj de hartie prin care cerneti zahar pudra
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Prajitura Simona
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z