SiteDeBucate » Gustari » prajitura rafaelo

prajitura rafaelo

Categoria Gustari

Ingrediente - prajitura rafaelo

pt foi avem nevoie de 1lingura lapte, 1 lingura miere, 1 lingura untura, 2 oua intregi, 150 gr zahar, un praf de copt, 400 gr faina; se coc trei foi. pt crema: 400ml lapte, 4 linguri faina, un unt de 250 gr, 200 gr zahar, 3 galbenusuri, 100 gr de nuca de cocos.pt glazura:3 albusuri se bat spuma cu 150 gr zahar, pe aburi.
Mod de preparare - prajitura rafaelo
se amesteca ingredientele amintite pt foi intr un vas, se pune faina, se framanta pe masa de lucru. se coc 3 foi. pt crema frecam untul cu 200 gr zahar pudra, laptele si faina se fierb pe foc, pana devine ca o budinca, se raceste si se amesteca cu untul frecat cu zahar, cu 3 galbenusuri crude, si cu 100 gr nuca de cocos.pe pune crema intre foi, iar deasupra, albusurile ramase de la crema se bat spuma si 150 gr zahar, pe aburi, dupa care se pun deasupra si se presara nuca de cocos.
Timp de preparare: 80 minute
Complexitate: medie


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta prajitura rafaelo
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z