SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa » Prajitura Fanta

Prajitura Fanta

Ingrediente - Prajitura Fanta

100 mililitri ulei 6 bucati oua 6 lingurite zahar 2 lingurite cacao 4 linguri faina alba 1 plic praf de copt
pentru crema 500 grame branza de vaci 200 grame unt 150 grame zahar 1 bucata esenta de vanilie
pentru glazura 850 mililitri suc de portocale 2 plicuri budinca de vanilie 6 linguri zahar
Mod de preparare - Prajitura Fanta
Cum se face blatul: se adauga galbenusurile care se mixeaza cu zaharul se adauga uleiul putin cate putin si apoi faina si praful de copt si cacaua, apoi se incorporeaza usor albusurile batute spuma, se pune aluatul in tava cu ulei care a ft unsa si tapetata cu faina, se coace la cuptor circa 25, 30 de minute. se lasa sa se raceasca blatul in tava.

Crema: se freaca untul cu zaharul pana devine spuma, apoi se pune branza se adauga si esenta de vanilie, si amestecam bine, crema se intinde peste blatul racit si se da 15 minute la frigider.

Glazura: Se prepara glazura dupa indicatiile de pe plic , numai ca in loc de lapte punem sucul si lasam pe foc pana se ingroase, cnd glazura este putin calda se adauga peste crema de branza si nivelam usor( nu turnati glazura numai intr-un loc deoarece se va face gaura in crema. se baga la frigider circa 3-4 ore, se taie in romburi sau dupa plac.

Timp de preparare: sub 90 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Prajitura Fanta
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z