SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Pizza taraneasca

Pizza taraneasca

Ingrediente - Pizza taraneasca


Aluat:
200 ml apa
1 si 1/4 lingura ulei de masline
1 si 1/4 lingurita sare
400 g faina
1 si 1/4 lingurita drojdie granulata
Umplutura:
200 g kaizer feliat
100 g masline feliate
1 ardei gras rosu
4 linguri cu boabe de porumb
4 linguri cu ciuperci din conserva
100 g cascaval
100 g mozzarella
o ceasca suc de rosii
sare, piper, cimbru, busuioc
Mod de preparare - Pizza taraneasca
Daca aveti masina de paine, puneti ingredientele in aceasta ordine si setati programul de framantat si dospit. Daca nu aveti, framantati un aluat din aceleasiingrediente, pana nu se mai lipeste de maini, apoi lasati la dospit o ora, la loc caldut.
In tava de aragaz unsa cu putin ulei se intinde aluatul, ridicand putin marginile. Sucul de rosii se amesteca cu sare, piper, cimbru si busuioc, dupa gust, apoi se intinde in strat subtire peste foaia de aluat. Se presara cascavalul ras, kaizerul taiat feliute de grosimea unui deget, ardeiul gras taiat julien, maslinele, ciupercile si porumbul. Deasupra se aseaza feliute subtiri de mozzarella. Se coace in cuptorul incins 20 de minute, la foc potrivit, pe gratarul de sus.
Timp de preparare: sub 90 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Pizza taraneasca
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z