SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Pizza la tava

Pizza la tava

Ingrediente - Pizza la tava

Ptr aluat:
500 g faina
3 linguri de ulei
1 ou
100 ml lapte
un praf de zahar
25 g drojdie Ptr topping:
1 ceapa
2-3 linguri de ulei
400 g ciuperci din conserva(sau proaspete)
250 g salam 
200 ml suc de rosii
2010 g cas sau mozzarella rasa
1 ou
Mod de preparare - Pizza la tava
Se freaca intr-o canita drojdia cu un praf de zahar, se adauga laptele caldut si se amesteca bine. Se toarna peste faina si se framanta impreuna cu oul si uleiul, apoi se lasa sa dospeasca.
Intre timp se curata ceapa si se taie cubulete, apoi se caleste in ulei pana devine sticloasa. Se scurg ciupercile si se taie felii, apoi se adauga peste ceapa impreuna cu salamul taiat felii si se mai calesc impreuna cateva minute, apoi se iau de pe foc si se lasa sa se raceasca.
Se unge o tava cu ulei si se pudreaza cu faina. Se intinde aluatul si se aseaza in tava astfel incat marginile sa ramana putin ridicate, peste el se pune compozitia cu ciuperci, se toarna sucul de rosii si se presara casul. Se bate bine oul cu un praf de sare si se toarna peste pizza. Se da la cuptor aprox. 25-30 de minute. 
 
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Pizza la tava
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z