SiteDeBucate » Aperitive » Pizza in foietaj

Pizza in foietaj

Categoria Aperitive

Ingrediente - Pizza in foietaj


800gr foietaj
6felii pastrama,sau sunca presata,sau jambon
1ardei rosu
1/2conserva ciuperci
1 ou
50gr telemea
50gr cascaval
parmezan
piper
ketchup
3linguri smantana
Mod de preparare - Pizza in foietaj
Punem la dezghetat foietajul la temperatura camerei.
Intre timp taiem ardeiul,il curatam si il tocam marunt.Taiem si pastrama bucatele foarte mici.Radem cascavalul si telemeaua.Spalam ciupercile si le taiem marunt.Smantana o amestecam cu ketchup-ul.
Intindem aluatul de foietaj si intindem pe el smantana amestecata cu ketchup-ul,apoi presaram piper.Adaugam pastrama,ciupercile,telemeaua,cascavalul si ardeiul.Rulam foietajul si dam la congelator 20minute sa se intareasca putin si sa il putem taia felii de vreun centimetru.Punem pe o tava unsa cu unt si tapetata cu faina peste care am pus o hartie de copt.Cu un ou batut ungem fiecare bucatica,apoi presaram parmezan.
Dam la cuptor 20-25minute.Se servesc calde.
Timp de preparare: sub 90 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Pizza in foietaj
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z