Pizza de casa;)
Ingrediente - Pizza de casa;)
25 gr drojdie
faina
ulei
sare
200 gr cascaval
o conserva de porumb
200 gr ciuperci
400 gr salam
1 ardei gras
ketchup pentru uns pizza
Mod de preparare - Pizza de casa;)
Se face aluatul din 25 gr dorojdie amestecata cu sare pana se topeste. Incalzim putina apa si amestecam cu faina , adaugam apoi drojdia si framantam, din cand in cand punem si cate un pic de ulei. Lasam sa dospeacsa.
Intre timp taiem ciupercile , salamul si ardeiul felii subtiri. Cascavalul il dam prin razatoare. Cand a crescut aluatul intindem o foaie si o asezam in tava. Lasam sa creasca 5 min. ungem aluatul cu ketchup apoi punem salamul , porumbul , ciupecile si ardeiul gras, la final cascavalul. Se da la cuptor 15 min.
Timp de preparare: sub 30 minute minute