SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Pizza cu doua blaturi

Pizza cu doua blaturi

Ingrediente - Pizza cu doua blaturi


blat:
500 faina
20 drojdie
1 lingurita de sare
1 lingura de zahar
1 ou
200 apa acalduta
50 ulei masline
Umplutura:
2 conserve carne de porc (450 g ambele)
300 g cascaval sau branza
150 g masline negre fara samburi
pasta de tomate
1/2 ardei rosu
1 ou crud pt uns
oregano
Mod de preparare - Pizza cu doua blaturi
Se pun toate ingredintele pentru blat in masina de paine si se lasa la framantat si dospit.
Se imparte aluatul in 2 si se intind doua foi cat tava in care  coaceti pizza. Eu am pus in cea de la aragaz si e de 45/37 (deci am masurat tava fetelor) se unge tava cu putin unt sau ulei apoi se pune foaie ,dupa care se unge bine cu pasta de tomate se pune oregano apoi umplutura.
Pt umplutura am zdrobit cu furculita carnea din conserve(2),ardeiul si maslinele le-am tocat cu badidora,apoi le-am amestecat cu branza .
Se amesteca bine toate impreuna apoi se pun peste blatul de pizza in tava dupa care se intinde cea de a doua foaie apoi se unge bine cu  ou se decoreza dupa bunul plac si se da la cuptor pentru 30-40  minute la 170 grade
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Pizza cu doua blaturi
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z