SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Pizza casei

Pizza casei

Ingrediente - Pizza casei

Blat 450 g faina 25 g drojdie( 7 g drojdie uscata) 4 linguri ulei 220 ml apa calduta( lapte) 1 ligurita rasa sare 1 lingurita rasa zahar 1 praf de copt Umplutura 2 cabanosi 200 g salam uscat 200 g sunca 3-4 oua 100 ml smantana 100 g telemea, 200 g ciuperci 200 g cascaval 1 ceapa oregano sare piper Ketchup
Mod de preparare - Pizza casei
Se face un aluat de blat din toate ingredientele pe care il lasam la dospit in loc caldut aproximativ 30 minute.
Dupa trecerea timpului aluatul se intinde cu facaletul si se pune in tava captusita cu hartie de copt, unsa cu putin unt si se mai lasa in tava la dospin cam 15 minute.
Ceapa si mezelurile le taiem felii subtiri.Carnatul, sunca si ceapa le calim putin pina se sticleste ceapa apoi adaugam ciupercile , invartim si le lasam sa se patrunda bine.
Blatul din tava, dupa dospire ,il intepam cu furculita si il ungem cu 100 ml smantana si adaugam apoi mezelurile , ciupercile si ceapa calite.
Razuim telemeaua si asezam feliile de salam peste telemea.Punem ketchup si oregano, apoi ouale batule bine cu restul de smantana.
Razuim cascavalul si dam tava la copt in cuptorul dinainte incalzit . Lasam sa se coaca pina se topeste cascavalul si aluatul este copt, aproximativ 20-30 minute.
Servim pizza cu diferite sosuri agreate de familie...
Timp de preparare: 1 ora si 30 minute minute
Complexitate: medie


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Pizza casei
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z