SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare » Piept de pui cu banane

Piept de pui cu banane

Ingrediente - Piept de pui cu banane

600 gr piept de pui
500 gr banane
100 gr cascaval
100 gr orez
100 ml vin alb
30 gr unt
1 crenguta de menta
20 gr sare
2 gr boia
2 gr piper alb
2 gr oregano

Mod de preparare - Piept de pui cu banane
Pieptul se taie ca pentru snitele si se bate usor cu ciocanul. Orezul se pune la fiert in apa cu sare.
Fiecare bucata de carne se condimenteaza cu sare, deasupra se rade cascavalul, se pipereaza si se pune cate o bucata de banana.
Carnea se ruleaza, prinzanad la mijloc umplutura, apoi rulourile se pun pe o tava, pe deasupra se rade cascaval si se condimenteaza cu boia, piper si oregano.
In tava se pune vinul, apoi se baga la cuptor la 150 grade C circa 15 min.
Separat, in unt se calesc rondele de banane, orezul si frunze de menta, iar aceasta se serveste ca si garnitura.
Timp de preparare: 45 minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Piept de pui cu banane
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z