SiteDeBucate » Mancaruri » Piept de pui cu ananas
Reteta Piept de pui cu ananas

Piept de pui cu ananas

Specific romanesc
Categoria Mancaruri

Ingrediente - Piept de pui cu ananas

- 1 piept mai mare de pui (2 mai mici); - 1 cutie de ananas; - 3-4 linguri sos de soia; - 3-4 linguri sos dulce de ardei iuti; - usturoi; - ghimbir; - ulei; - amidon.
Mod de preparare - Piept de pui cu ananas
Pieptul de pui se dezoseaza, se taie fasii, se adauga 2-3 linguri de sos de soia si se lasa la marinat o jumatate de ora. Se tavalesc bucatelele de piept prin amidon si se prajesc in ulei incins. Cand s-au rumenit putin, se scot pe o farfurie si se lasa deoparte. In uleiul ramas se prajesc si cuburile de ananas pana se inmoaie putin. Se adauga zeama de la compot, 1-2 linguri sos de soia, sosul dulce de ardei iuti, ghimbirul, usturoiul si se lasa totul sa fiarba. Cand este aproape gata, se adauga si bucatele de piept prajit si se mai lasa sa fiarba putin. Se serveste cu garnitura de orez cu legume.
Complexitate: medie


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
2 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Piept de pui cu ananas
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z