SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Paste integrale cu sos de rosii

Paste integrale cu sos de rosii

Ingrediente - Paste integrale cu sos de rosii

.1 cutie paste integrale .2 cepe .2-3 catei de usturoi .ulei de masline .bulion .1-2 frunze de dafin .1 lingurita zahar .1 legatura patrunjel .vegeta dietetica .sare
Mod de preparare - Paste integrale cu sos de rosii
Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare si se fierb conform instructiunilor de pe cutie. Cand sunt gata fierte se iau de pe foc si se lasa la scurs.
Separat se face sosul de rosii:ceapa taiata marunt , usturoiul zdrobit se inabuse in putin ulei de masline.Se adauga apoi bulionul, frunza de dafin si zaharul.Se acopera vasul si se lasa la foc mic circa 15 min. pana se ingroasa sosul.Se scoate frunza de dafin si se adauga sosul peste paste.Se amesteca bine ,se condimenteaza dupa gust cu vegeta si se asezoneaza cu patrunjel.
Pofta buna!
Timp de preparare: 1 ora si 10 minute minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Dana (13/02/2014 10:48:10)
Nu stiu de ce mai folosesti paste integrale daca bagi vegeta si bulion ... o reteta exceptionala:))


Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Paste integrale cu sos de rosii
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z