SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Paste cu ton
Reteta Paste cu ton

Paste cu ton

Specific romanesc

Ingrediente - Paste cu ton

1 conserva de ton in apa sau ulei de 170-200 g
400g rosii in bulion
1 catel de usturoi
4 fileuri de ansoa din conserva
1 lingura de capere
1/2 lingurita de busuioc uscat
200 g paste
sare, piper
Mod de preparare - Paste cu ton
1.Se scurge conserva uleiul din conserva de ton intr-o tigaie. Se curata catelul de usturoi si se taie marunt. Se incinge uleiul si caleste usturoiul pana devine auriu. Se adauga conserva de rosii cu bulion si busuiocul. Se lasa sa fiarba la foc mic circa 20 de minute pana scade. Se gusta sosul si daca este acru se pune putin zahar pana obtineti gustul dorit.
2.Intre timp se taie fileurile de ansoa si se desface cu furculita in bucati tonul. Se potriveste de sare si piper. Se fierb pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe cutie.
3.Se pun pastele in farfurie si se toarna sos peste ele. Se amesteca si se servesc calde. Se poate decora cu busuioc verde.
Complexitate: medie


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
3 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Paste cu ton
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z