SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Paste cu sos de smantana

Paste cu sos de smantana

Ingrediente - Paste cu sos de smantana

300g paste, 250ml smantana, 1 lingura de faina, 3 linguri ulei, 5 ciuperci, 150 g sunca cruda afumata, piper alb macinat, sare, 1 ligurita busuioc, patrunjel.
Mod de preparare - Paste cu sos de smantana

Pastele se fierb in apa cu sare, conform cu instructiunile de pe pachet. Intre timp se pune uleiul la incins intr-o cratita, dupa care se toarna faina desfacuta in 1/2 cana de apa si se amesteca bine cu telul pentru a nu forma cocoloase. Se adauga smantana si se lasa sa dea cateva clocote dupa care se adauga ciupercile taiate si trase putin intr-o tigaie alaturi de sunca, busuiocul, sarea si piperul dupa gust, iar la sfarsit se adauga patrunjelul tocat marunt. Se amesteca pastele cu sosul si se mai lasa 10 minute inainte de a fi servite. Se servesc calde.

Timp de preparare: 20 minute minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Paste cu sos de smantana
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z