SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Paste cu sos de post

Paste cu sos de post

Ingrediente - Paste cu sos de post

250 g spaghete fara ou (se pot folosi orice fel de paste care nu contin ou) 300 g ciuperci conservate la borcan sau ciuperci proaspete 200 g cascaval vegetal forma (este singurul care nu contine proteina din lapte) un ardei gras,capia sau gogosar 2 linguri patrunjel verde tocat o ceapa 4-5 catei de usturoi 2 rosii suc de rosii, pasta de tomate, ketchup dupa gust ulei de masline
Mod de preparare - Paste cu sos de post
Spaghetele se fierb in apa rece cu putina sare si o lingura de ulei.
Intotdeauna pastele se fierb fara capac si dupa ce se scurg de apa in care au fiert nu se mai clatesc cu apa rece.
Dupa ce spaghetele au fiert, acestea se scurg de apa in care au fiert si se aseaza intr-un castron,platou sau cratita...
Pentru servire puteti amesteca spaghetele direct cu sosul sau sa adaugati sosul direct in farfurie.

Ceapa si ciupercile se inabusa bine in 3-4 linguri ulei de masline ,se adauga ardeiul gras,rosiile taiate cubulete,usturoiul tocat marunt,100 g cascaval taiat cubulete (restul de 100g cascaval se pastreaza pentru servire), sucul de rosii,pasta de tomate sau bulionul dupa gust. Se potriveste de sare, piper, condimente si se adauga patrunjelul tocat marunt. Daca sosul este prea gros se mai adauga putina apa fiarta in sos.
Timp de preparare: 40 minute minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Paste cu sos de post
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z