SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Paste cu pui

Paste cu pui

Ingrediente - Paste cu pui

1 piept de pui dezosat si fara piele, 2 lingurite mustar dulce, 200ml vin, 200 ml smantana, 300g paste scurte fierte conform instructiunilor de pe pachet, sare, piper, ulei de orez, patrunjel, busuioc verde
Mod de preparare - Paste cu pui
Pieptul de pui se taie fasii, se amesteca cu mustar, sare si piper si se prajeste in ulei incins pana se rumeneste bine. Se scoate pieptul din tigaie si se face un sos din uleiul in care am prajit carnea. Se adauga, peste uleiul incins, vinul si se amesteca bine in tigaie pana se desface tot ce a ramas pe fundul acesteia din timpul prajirii pieptului. Se adauga apoi smantana, patrunjelul tocat marunt si se lasa pe foc cam 5 minute dupa care se adauga pastele fierte si scurse si pieptul de pui prajit . Se amesteca bine cu sosul , se adauga busuioc verde taiat marunt si se servesc calde , imediat.
Timp de preparare: 30 minute minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Paste cu pui
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z