SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Paste cu praz si afumatura

Paste cu praz si afumatura

Ingrediente - Paste cu praz si afumatura

# 1 pachet paste scurte (400-500 g) " melcisori, scoici, spirale, etc. # 1 praz # 1 ceapa # 1 ciolan afumat micut (350-500 g) # 4-5 rosii mari # 2-3 ardei kapia rosu/gogosar # 1 peperoni # 50 g cascaval/mozarella/parmezan # 4-5 linguri ulei # sare, piper, cimbru
Mod de preparare - Paste cu praz si afumatura
Pastele sunt foarte satioase, oricand la indemana, principalul este sa stii sa le dai mereu un gust aparte, in diferite combinatii: cu branza, ciuperci, legume, carne, sosuri, verdeturi, usturoi, ulei de masline si chiar cu afumatura si praz.
Se pune la fiert ciolanul in 2 litri de apa cu putina sare si ceapa, la foc mic, 30 minute. Se pun la fiert si pastele, in apa clocotita cu putina sare, cateva minute, conform indicatiilor de pe pachet. Intre timp tocati marunt prazul, gogosarii si curatati de pielite rosiile pe care le tocati marunt. Puneti la calit in ulei, intr-o tigaie antiaderenta, prazul, gogosarii, dupa cateva minute adaugati putina verdeata tocata, rosiile si afumatura scursa si taiata bucati nu prea mari.
Lasati la calit 15-20 minute si condimentati. Pastele scurse si clatite cu apa rece se pun intr-un vas mai mare, se adauga deasupra amestecul din tigaie, iar la urma se rade cascavalul si se decoreaza cu verdeata si cateva fasiute de ardei rosu, gogsar, peperoni.
Pofta buna.
Timp de preparare: 40 minute minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Paste cu praz si afumatura
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z