SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Paste cu dovlecel

Paste cu dovlecel

Ingrediente - Paste cu dovlecel

300 g paste, spirale,

1 ceapa,

1 dovlecel,

400 g rosii decojite(conserva),

1 lingura ulei masline,

1/2 lingurita zahar,

1 lingurita rasa busuioc uscat,

200 g branza rasa( parmezan sau de capra),

sare,
Mod de preparare - Paste cu dovlecel
Pastele se pun la fiert in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei, pentru 5 minute. Dovlecelul se curata si se taie in cubulete mici. Cand ceapa a devenit translucida, se adauga dovlecelul se amesteca si se mai lasa 5 minute. Se adauga apoi rosiile maruntite si sucul lor, zaharul si sarea. Se lasa la foc domol, pana dovlecelul se inmoaie si sosul scade. La sfarsit se adauga busuiocul. Pastele se scurg, se portioneaza in farfuri, deasupra se adauga sosul de dovlecel si branza rasa.
Timp de preparare: 35min minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Paste cu dovlecel
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z